utorak, 6. rujna 2016.

Ciganska karta nesreća

Karta nesreća znači nesretni događaj ili niz događaja i loš period u životu kada imate osjećaj da sve kreće nizbrdo.

Kada vam se karta nesreća otvori,tumačiti ćete ju ovisno o tome na kojem mjestu u postavi se pojavila.
Ako je okružena sa kartama koje označavaju osobe poput suca,ljubavnika,lopova ili oficira morate ju povezati sa konkretnom osobom i u tom povezivanju ćete naći nagovještaj o tome s kime je nesreća povezana.

Također,o mjestu u postavi ćete znati da li je nesreća uskoro slijedi ili slijedi tek u daljnjoj budućnosti.

Pojava ove karte ne mora biti negativna i ovisiti će o okolnostima i drugim kartama u postavi.Recimo,ukoliko se ona pojavi na području prošlosti,a u sadašnjosti nam se pojavi karta smrti znači da će loš period uskoro završiti i da nam slijedi popravljanje situacije.

U tome i je zanimljivost karata za proricanje. Njihova značenja su složena i ona ovise o ostalim kartama u postavi. Niti jedna karta se ne smije promatrati kao isključivo pozitivna ili negativna.Broj kombinacija je velik i zbog toga je potrebno što više stjecati iskustvo kako bi mogli kvalitetno i dobro protumačiti ono što se otvorilo.
 Puno značenje ove karte i njezin puni smisao ćemo dobiti tek kada ju povežemo sa ostalim kartama.U tome i je zanimljivost ali i ljepota ciganskih i svih drugih karata za gatanje.
Ukoliko želite brže i jednostavnije naučiti gatati i kupiti ciganske karte i posebne podloge za učenje gatanja detalje možete naći ovdje SET ZA GATANJE - NAUČITE GATATI