srijeda, 14. rujna 2016.

Ciganska karta bolest

Karta bolest znači bilo kakvu neravnotežu u vašem stanju ili situaciji, bolest i općenito problem na nekom području.Dakle,nešto nije kako treba.

To se može odnositi na bolest vezanu za zdravlje,ali vam karta bolest može signalizirati i da nešto ne valja na području ljubavi, posla, financija ili nekog odnosa.

Ukoliko vam se karta bolest pojavi kod otvaranja karata za ljubav znači da nešto u odnosu ne štima.Kako će se situacija razvijati ovisiti će o ostalim kartama u postavi.

Karta bolest kod posla može značiti da je vaš trenutni posao loš odabir ili da vas čekaju problemi na poslu kao i  da je poslovna prilika koju razmatrate loša za vas.

Važno za procjenjivanje cijele postave karata  i konačno značenje karte  je i  pojavljivanje karata koje simboliziraju osobe poput suca, oficira ili udovice koje će povezati ovu kartu sa osobom koja je ključna i bitna za cijelu priču.
Naravno,konačno i potpuno  značenje moguće je otkriti tek kada povežemo sve karte koje su se otvorile.
U tome i je zanimljivost ali i ljepota ciganskih i svih drugih karata za gatanje.
Ukoliko želite brže i jednostavnije naučiti gatati i kupiti ciganske karte i posebne podloge za učenje gatanja detalje možete naći ovdje SET ZA GATANJE - NAUČITE GATATI