četvrtak, 1. rujna 2016.

Ciganska karta ljubav

Ako vam se karta ljubav pojavi na području sadašnjosti znači da je veza u kojoj se nalazite vrlo kvalitetna ili da odnos koji vam je prisutan u životu ima potencijala da se pretvori u ozbiljnu vezu.

Za samce pojava karte ljubav  znači šansu da  upoznaju novu osobu s kojom imaju šanse za ljubavnu vezu.

Pojava ove karte u prošlosti znači da ste u prošlosti imali nešto posebno,a o kartama koje vam se pojavljuju za sadašnjost i budućnost ovisi ishod cijele priče.

Karta ljubav ne mora se odnositi samo na ljubavnu vezu već ona predstavlja i druge snažne emotivne odnose i povezanosti pa ju treba tumačiti vrlo otvoreno i u skladu sa drugim kartama,naravno.

Kartu ljubav ćemo uvijek nužno morati povezati sa kartama koje se pojave u postavi a koje predstavljaju osobe poput oficira,suca ili udovice da bi dobili potpuno tumačenje i da bi znali na koga se karta točno odnosi.

Puno značenje ove karte i njezin puni smisao ćemo dobiti tek kada ju povežemo sa ostalim kartama.U tome i je zanimljivost ali i ljepota ciganskih i svih drugih karata za gatanje.
Ukoliko želite brže i jednostavnije naučiti gatati i kupiti ciganske karte i posebne podloge za učenje gatanja detalje možete naći ovdje SET ZA GATANJE - NAUČITE GATATI