srijeda, 4. listopada 2017.

Tigrovo oko - kamen obilja i bogatstva koji pomaže u lakšem postizanju ciljeva, uklanjaju loših navika, štiti od negativne energije i uroka i dovodi našu psihu, tijelo i energiju u ravnotežu

Kako lakše postići ciljeve, ukloniti loše navike, zaštititi se od negativne energije i dovesti psihu, tijelo i energiju u ravnotežu na prirodan način ?

Tigrovo oko je  jedan od najomiljenijih poludragih kamena upravo zbog svojih brojnih učinaka.

Lakše postizanje ciljeva, optimizam, pomoć kod stresa i nervoze, umirujući efekt, zaštita energije od negativnog utjecaja i namjera, postizanje obilja i ravnoteže na zdravstvenom, fizičkom  i materijalnom planu, uklanjanje loših navika samo su neka od svojstava ovog poludragog kamena.

Tigrovo oko svojom energijom olakšava promjene koje su nužne u našem životu da bi nam bilo bolje. On pomaže da se aktiviramo i poboljšamo snagu volje, emocionalnu stabilnost i razinu energije, posebno ako smo na putu promjena nekih loših navika ili općenito ako želimo postići promjenu na bolje u životu.

Gubitak kilograma i mršavljenje

Gubljenje kilograma  i općenito uspostavljanje ravnoteže u tijelu Tigrovo oko pomaže tako što smanjuje želju za krivim vrstama hrane, cigaretama ili alkoholom te tako što smanjuje nervozu i anksioznost.

S obzirom da uspostavlja ravnotežu u tijelu pomaže i pri lakšem začeću, posebno ako postoje problemi i neravnoteže koje ga ometaju.

Kada se preporučuje Tigrovo oko?

Posebno se preporučuje ako se osjećamo obeshrabreni, ako imamo osjećaj da nešto nedostaje u našem životu, da sve stoji na mjestu i ne napreduje i ako smo nezadovoljni.

Tigrovo oko se uvijek smatralo kamenom obilja, ravnoteže u materijalnom dijelu života te kamenom novca i bogatstva. Ono mijenja naš odnos prema novcu, osigurava lakši priljev materijalnog u naš život i dovodi nas u ravnotežu i na tom području.

Zaštita od negativne energije i uroka

Još jedna važna funkcija Tigrovog oka je zaštita od negativne energije i uroka, nesreće i loših namjera drugih ljudi što ga čini savršenim talismanom za zaštitu od uroka i negativne energije.
S obzirom na njegova nalazišta u  Australiji, Južnoafričkoj Republici, Brazilu, Namibiji i Španjolskoj nije čudno da se Tigrovo oko smatra "kamenom sunca" i da donosi prirodnu pozitivnu energiju zemlje u naš život.

Ovo je poludragi kamen koji je svakako dobro imati u svom životu, posebno ako trebamo promjenu energije i poticaj za pozitivne promjene, a istovremeno nešto što će nas štititi od negativne energije oko nas. Tigrovo oko je dobar odabir za one koji tek ulaze u svijet poludragog kamenja i koji biraju svoj prvi kamen.
Ova narukvica ima univerzalnu veličinu, rastezljiva je i ugodna za nošenje.
Veličina svakog kamena u narukvici je 8 mm.

Cijena narukvice je 120 kn + poštarina (15 kn ako plaćate na tekući račun, a 25 kn ako plaćate pouzećem).

Informacije  i narudžba   099 889 5553
Za ostale narukvice od  poludragog kamenja i detalje o njihovim svojstvima kliknite na link ENERGETSKI NAKIT
Ukoliko želite tarot analizu nekog problema koji vas muči ili analizu nekog područja vašeg života ( ljubav, konkretna veza, posao, financije, zdravlje ) slobodno mi se obratite na mail  tarothos@gmail.com da pogledamo što Vam se  otvara i što vaše karte otkrivaju.

Moje cijene počinju već od 45 kn, a sve detalje možete vidjeti pod USLUGE I CIJENE
Kontaktirati me možete na mail  tarothos@gmail.com

Odgovoriti ću Vam vrlo brzo i dobiti ćete sve informacije koje Vas zanimaju.
TAROT ANALIZA JEDNOG PODRUČJA (npr. ljubav) - 45 KN
TAROT ANALIZA DVA PODRUČJA (npr. ljubav i posao) - 70 KN
TAROT ANALIZA TRI PODRUČJA (npr. ljubav,posao,financije) - 90 KN
TAROT ANALIZA ČETIRI PODRUČJA (ljubav,posao,financije,zdravlje)  - 110 KN

POSEBNA ASTRO-TAROT ANALIZA 1 PODRUČJE - 50 KN
POSEBNA ANALIZA OTKRIVANJA UROKA  - 50 kn

Srdačan pozdrav od Lene

KONTAKTIRAJTE ME