ponedjeljak, 30. listopada 2017.

Besplatni tarot - tarot karta tjedna od 30.10. do 05.11.2017

Vitez pehara je karta koja uvijek najavljuje nove ponude, događaje, poznanstva i prilike što znači da je ovo tjedan u kojem će se nekima od vas pružiti nova prilika, poznanstvo koje će vam biti korisno ili koje će dovesti do nove ljubavi ili će  jednostavno biti novih vijesti i razvoja događaja u vašem životu.

Dakle, energija ovog tjedna biti će dosta pozitivna i najavljuje nam nove mogućnosti.

No treba napomenuti jednu važnu stvar. S  obzirom da vitez pehara u sebi nosi energiju u kojoj emotivno prevladava nad racionalnim biti će jako bitno  racionalno i pažljivo preispitati svaku novu ponudu, mogućnost i opciju koja se pojavi. Možemo definitivno reći da, iako je pozitivan, vitez pehara ne donosi uvijek odluke koje su za njega najbolje, pa pripazite i dobro odvagnite svaku opciju koja se pojavi.
Ukoliko želite  individualno otvaranje za duži period,odgovore na konkretna pitanja ili analizu vaše veze slobodno mi se obratite na mail  tarothos@gmail.com da pogledamo što Vam se osobno otvara.

Moje cijene su vrlo povoljne, počinju već od 35 kn,a sve detalje možete vidjeti OVDJE

Srdačan pozdrav od Lene

KONTAKTIRAJTE ME
TAROT ANALIZA JEDNOG PODRUČJA (npr. ljubav) - 35 KN
TAROT ANALIZA DVA PODRUČJA (npr. ljubav i posao) - 50 KN
TAROT ANALIZA TRI PODRUČJA (npr. ljubav,posao,financije) - 70 KN
TAROT ANALIZA ČETIRI PODRUČJA (ljubav,posao,financije,zdravlje)  - 100 KN

POSEBNA ASTRO-TAROT ANALIZA 1 PODRUČJE - 50 KN
POSEBNA ANALIZA OTKRIVANJA UROKA - 50 KN

ENERGETSKI NAKIT- poludrago kamenje sa posebnom energijom - ljubav, financije, novac, zdravlje, igre na sreću, zaštita od uroka i negativne energije, popravljanje energije...
TALISMANI I AMAJLIJE za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve, zaštitu doma od uroka i osobnu zaštitu od uroka, popravljanje energije na nekom području....