nedjelja, 22. listopada 2017.

Besplatni tarot - tarot karta tjedna od 23.10. do 29.10.2017

Tjedan pred nama obilježava vrlo pozitivna energija tarot karte devetke pehara što znači da će energija ovog tjedna biti jako pozitivna i donijeti puno sjajnih rezultata, sreće i zadovoljstva onima koji se već neko vrijeme trude oko postizanja nekog cilja.
Oni će ući u zadnju fazu prije samog uspjeha, a neki od njih će upravo tijekom ovog tjedna i dočekati zasluženi uspjeh i konkretne rezulate.

Ovo je karta koja nagovješta uspjeh, zadovoljstvo postignutim i uspješno postizanje cilja za sve one koji su se na vrijeme pomaknuli s mjesta i krenuli aktivno i marljivo poduzimati konkretne korake da bi nešto postigli. Za njih ovo je tjedan ostvarenja ciljeva, konkretnih rezultata i zadovoljstva.

Oni koji su do sada samo čekali  da se nešto dogodi i nisu bili aktivni ovog tjedna bi mogli biti razočarani i neće doživjeti  baš tako dobre rezultate. Za njih ova karta znači poziv na aktivniji pristup i prelazak iz sanjarenja u  poduzimanje konkretnih koraka, bilo da su u pitanju ljepota i zdravlje, ljubav, posao, zdrava prehrana, novac, financije, mršavljenje ili ostvarivanje bilo kojeg drugog cilja u životu.

Ukoliko želite  individualno otvaranje za duži period,odgovore na konkretna pitanja ili analizu vaše veze slobodno mi se obratite na mail  tarothos@gmail.com da pogledamo što Vam se osobno otvara.

Moje cijene su vrlo povoljne, počinju već od 35 kn,a sve detalje možete vidjeti OVDJE

Srdačan pozdrav od Lene

KONTAKTIRAJTE ME
TAROT ANALIZA JEDNOG PODRUČJA (npr. ljubav) - 35 KN
TAROT ANALIZA DVA PODRUČJA (npr. ljubav i posao) - 50 KN
TAROT ANALIZA TRI PODRUČJA (npr. ljubav,posao,financije) - 70 KN
TAROT ANALIZA ČETIRI PODRUČJA (ljubav,posao,financije,zdravlje)  - 100 KN

POSEBNA ASTRO-TAROT ANALIZA 1 PODRUČJE - 50 KN
POSEBNA ANALIZA OTKRIVANJA UROKA - 50 KN

ENERGETSKI NAKIT- poludrago kamenje sa posebnom energijom - ljubav, financije, novac, zdravlje, igre na sreću, zaštita od uroka i negativne energije, popravljanje energije...
TALISMANI I AMAJLIJE za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve, zaštitu doma od uroka i osobnu zaštitu od uroka, popravljanje energije na nekom području....