srijeda, 10. kolovoza 2016.

Ciganska karta PISMO

Karta pismo u širem smislu znači bilo kakvu vijest i novost koja će doći pismenim putem bilo da se radi o poruci,sms-u ,pismu ili službenom dokumentu.

Ukoliko vam  se uz kartu pismo pojavljuje i karta sudac ili oficir pismo će imati službeni značaj.
Treba svakako istaknuti razliku između karte pismo i karte poruka.Karta poruka ima nešto šire značenje i može se odnositi i na usmene i na pismene poruke kao što su sms i email dok je kod karte pismo jedna od glavnih značajki to da to pismena poruka.

Kakve će vam vijesti pismom doći i da li će biti pozitivne ili negativne ovisiti će u potpunosti o ostalim kartama koje su se otvorile.Ako je karta okružena pozitivnim kartama vijesti će biti pozitivne dok će prisutnost negativnih karata značiti nepovoljne vijesti.

 Puno značenje ove karte i njezin puni smisao ćemo dobiti tek kada ju povežemo sa ostalim kartama.U tome i je zanimljivost ali i ljepota ciganskih i svih drugih karata za gatanje.
Ukoliko želite brže i jednostavnije naučiti gatati i kupiti ciganske karte i posebne podloge za učenje gatanja detalje možete naći ovdje SET ZA GATANJE - NAUČITE GATATI