petak, 26. kolovoza 2016.

Ciganska karta kuća

Ciganska karta kuća označava sve vezano za dom,obitelj,stabilnost,ali i za ulaganja,planove,sve čvrsto,opipljivo i vrijedno.

Značenje ove karte dobiti ćemo tako da ju povežemo sa ostalim kartama koje su nam se otvorile.

Pojava karte kuća nam često  pokazuje da će doći do nekakve promjene vezano za naš dom ili kuću.Ukoliko se karta kuća pojavljuje okružena kartama koje simboliziraju osobe poput udovca,oficira,suca ili ljubavnika moramo ju u tumačenju povezati sa tom osobom i ona nam pokazuje da će promjena biti povezana sa upravo tom osobom.

Kada se pojavi na području budućnosti karta kuća znači da vas očekuju promjene vezane za vaš dom ili nešto stabilno u vašem životu,nešto što predstavlja uporište u vašem životu.

Ako su vam okolne karte pozitivne,promjena će također biti pozitivna,a ako su karte koje ju okružuju negativne,promjena će biti negativna.

 Puno značenje ove karte i njezin puni smisao ćemo dobiti tek kada ju povežemo sa ostalim kartama.U tome i je zanimljivost ali i ljepota ciganskih i svih drugih karata za gatanje.
Ukoliko želite brže i jednostavnije naučiti gatati i kupiti ciganske karte i posebne podloge za učenje gatanja detalje možete naći ovdje SET ZA GATANJE - NAUČITE GATATI