nedjelja, 7. kolovoza 2016.

Ciganska karta MISAO

MISAO

Ciganska karta misao ima dosta duboko i slojevito značenje.Ona definitivno znači pojavu novih ideja i misli na području za koje pitamo što je dobar znak i može značiti da ćemo konačno doći do željenog rješenja nekog našeg problema.No,s druge strane,ova karta često ukazuje i na to da previše razmišljamo,a premalo djelujemo i da nikako da se aktiviramo.Ukoliko vam se karta misao pojavi u postavi karata na poziciji koja označava problem ili savjet karata onda je njeno značenje upravo to - previše razmišljanja,a premalo akcije i provođenja planova u djelo.

Još jedno značenje ove karte je  nesigurnost i ona nam najčešće ukazuje na nesigurnost kada se otvori zajedno sa negativnim kartama.

 To su samo neka od značenja. Puno značenje ove karte i njezin puni smisao ćemo dobiti tek kada ju povežemo sa ostalim kartama.U tome i je zanimljivost ali i ljepota ciganskih i svih drugih karata za gatanje.
Ukoliko želite brže i jednostavnije naučiti gatati i kupiti ciganske karte i posebne podloge za učenje gatanja detalje možete naći ovdje SET ZA GATANJE - NAUČITE GATATI