petak, 4. prosinca 2015.

ZAŠTITA OD UROKA I PREDMETI ZA ZAŠTITU OD UROKA

Želite se zaštititi od  uroka i negativne energije?

S obzirom da puno mojih klijenata zanima da li je na njih bačen urok i da li u okolini imaju osobu koja ima loše namjere i širi lošu energiju,osmislila sam posebno otvaranje karata koje služi  rješavanju upravo tog specifičnog  pitanja.Detalje oko postupka možete vidjeti   OVDJE

Također sam odlučila napisati ovaj članak o predmetima koji nose posebnu energiju kojima se u svakodnevnom životu možete preventivno zaštititi od uroka i negativne energije.
Naime,postoje predmeti i tvari koje nose posebnu energiju koja vam može biti od velike pomoći da se u svakodnevnom životu zaštitite od negativne energije i potencijalnih uroka.

Njihova energija je nešto jača od ostalih predmeta i tvari i upravo su zbog toga tako prikladni.
Svaki dan u tjednu pod drugačijim je utjecajem planeta i u skladu s tim svaki dan zahtjeva poseban predmet koji je prikladan da vas upravo na taj dan zaštiti.

Nošenjem predmeta tog dana možete puno učiniti za zaštitu svoje energije.

Ukoliko pak želite zaštititi svoj dom od negativne energije preporučam da pročitate moj članak sa detaljnim uputama kako se zaštititi OVDJE

Pa krenimo redom :)

PONEDJELJAK  je dan kada vam preporučam da tijekom cijelog dana nosite neki predmet od željeza.To može biti čavao s obzirom da je prikladan zbog veličine ali i svaki predmet koji je barem 80 % napravljen od željeza.Izaberite manji predmet koji će vam biti praktično nositi.
Osim željeza ponedjeljkom vrlo dobru zaštitu pružaju i koralji,važno je samo da se radi o prirodnim koraljima.

UTORAK je dan kada orahova ljuska ili cijeli orasi imaju posebnu zaštitu protiv negativne energije.Možete nositi i samo komad ljuske,količina nije bitna,važna je energija koju sam orah nosi.Naravno,možete nositi i cijeli orah kao zaštitu.

Osim oraha,utorkom dobru zaštitu pruža i drago kamenje.U drago kamenja spadaju dijamant,safir,rubin i smaragd.Sve ostalo je poludrago kamenje.
S obzirom na cijenu,preporučam orah :)

Naravno,ukoliko već imate komad nakita koji sadrži dragi kamen,slobodno ga nosite utorkom.Nositi ga možete i drugim danima,ali utorkom on pruža posebnu zaštitu.

SRIJEDA je dan kada obične sjemenke ječma daju posebnu zaštitu od uroka.Nosite ih u manjoj vrećici ili zamotane u papir.Do dvadeset sjemenki biti će dovoljno,više nije potrebno.
Osim ječma,riža također ima vrlo dobru energiju i možete ju koristiti umjesto ječma.
Koristite samo jednu vrstu,ne miješajte ih.

ČETVRTKOM  posebnu zaštitu pruža hrastova kora i morska sol.Ukoliko vam je teško doći do hrastove kore možete se odlučiti za dostupniju morsku sol koju možete kupiti u svakom dućanu.

PETAK je rezerviran za komadić bijele tkanine.Komadić ne mora biti velik,dovoljan je mali uzorak veličine koja stane u šaku.Prednost imaju  tkanine od prirodnih materijala...pamuk,lan,svila...

 SUBOTA je dan kada vas staklo i predmeti od stakla štite.Nemojte nositi čaše sa sobom,nema potrebe.Sigurni imate i manjih predmeta od stakla :)
Staklo može biti prozirno (neobojano) ili plave boje.

NEDJELJOM će za najbolju zaštitu poslužiti bilo kakav predmet od kamena ili jednostavno mali kamenčić koji možete nositi u džepu.

Eto,to bi otprilike bile najjednostavnije metode zaštite koje možete koristiti da bi u svakodnevnom životu izbjegli utjecaj loše energije  na vas.

Ovo je na neki način prva linija obrane.Postoje i ozbiljnije metode i sredstva.Kod ozbiljnijih problema i pravih uroka potrebna je i ozbiljnija zaštita.

Za tu svrhu preporučam talismane koje izrađujem.Kako oni funkcioniraju i kako se koriste  pogledajte OVDJE

Ukoliko želite  individualno otvaranje karata za duži period,odgovore na konkretna pitanja ili analizu vaše veze slobodno mi se obratite na mail  tarothos@gmail.com da pogledamo što Vam se osobno otvara.

Moje cijene su vrlo povoljne, počinju već od 45 kn,a sve detalje možete vidjeti OVDJE

Srdačan pozdrav od Lene

KONTAKTIRAJTE ME
TAROT ANALIZA JEDNOG PODRUČJA (npr. ljubav) - 45 KN
TAROT ANALIZA DVA PODRUČJA (npr. ljubav i posao) - 70 KN
TAROT ANALIZA TRI PODRUČJA (npr. ljubav,posao,financije) - 90 KN
TAROT ANALIZA ČETIRI PODRUČJA (ljubav,posao,financije,zdravlje)  - 110 KN

POSEBNA ASTRO-TAROT ANALIZA 1 PODRUČJE - 50 KN
POSEBNA ANALIZA OTKRIVANJA UROKA - 50 KN

ENERGETSKI NAKIT- poludrago kamenje sa posebnom energijom - ljubav, financije, novac, zdravlje, igre na sreću, zaštita od uroka i negativne energije, popravljanje energije...
TALISMANI I AMAJLIJE za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve, zaštitu doma od uroka i osobnu zaštitu od uroka, popravljanje energije na nekom području....

Lijepi pozdrav i puno pozitivne energije želi vam Lena :)

Kontaktirajte me OVDJE