utorak, 26. travnja 2016.

Ciganske karte - značenje karte NEISKRENOST

NEISKRENOST - značenje ove karte vrlo je jednostavno i ona označava neiskrenost,laž,suzdržanost,nepovjerenje i lažna obećanja, no njeno pravo značenje dobiti ćete kada ju protumačite u skladu s ostalim kartama koje se pojavljuju oko nje.

Dakle,ona može značiti da u životu imate ljude kojima ne treba vjerovati i kojih bi se trebali kloniti kao i da je netko prema vama bio neiskren.

No,može ukazivati i na vašu neiskrenost koju niste spremni sebi priznati,a koja  ima veliki utjecaj na problem koji vas muči i možda je čak i glavni uzrok tog problema.
Uvid u karte nikada neće biti potpun i savjet karata nikada neće biti koristan ako nismo spremni uvidjeti i vlastite nedostatke na koje karte ukazuju.

Stoga ovu kartu,kao i sve druge karte,nikada ne treba tumačiti doslovno.

Njezina pojava nam,primjerice,može ukazati na laž koju sami sebi govorimo vezano za neki odnos u našem životu,zavaravanje samog sebe oko nekih stvari u kojima još nismo spremni čuti istinu.

Sa ovom kartom postajemo svijesni dubine,znanja i iskustva koje je potrebno za tumačenje karata i koliko je to proces i vještina koja se ne savladava preko noći.

Kombinacije koje se mogu pojaviti prilikom otvaranja karata su beskonačne i nitko vas ne može naučiti kako da tumačite određenu kombinaciju i što znači određena karta kada se pojavi na određenom mjestu.

Za to je potrebno i nešto spremnosti da budete objektivni i da budete iskreni prema sebi kada tumačite karte.Bez iskrenosti,hrabrosti i spremnosti da upoznamo i negativne aspekte sebe i svog života nema pravog proricanja i rada s kartama.

Treba krenuti korak po korak,sa spremnošću da učimo o sebi.Tada će se i rezultati pojaviti.

Karte su samo sredstvo koje koristimo da bi učili o sebi.

Ukoliko želite brže i jednostavnije naučiti gatati i kupiti ciganske karte i posebne podloge za učenje gatanja detalje možete naći ovdje SET ZA GATANJE - NAUČITE GATATI