nedjelja, 18. svibnja 2014.

UPOZNAJTE SEBE .....✿



Imati mogućnost dobro upoznati sebe je jedan od najvećih darova u životu.Radi se o procesu koji traje,koji je ponekad i zanimljiv i težak istovremeno,ali koji nam nudi nevjerojatne mogućnosti da svoj život poboljšamo i učinimo bogatijim.

Zapravo se može reći i da nema pravog napretka i poboljšavanja bilo koje situacije u životu bez promjena koje sami poduzmemo, a koje mogu doći tek kada sebe dobro upoznamo.

Ima ljudi koji vole vjerovati u sudbinu...u to da je u njihovom životu unaprijed zadano i određeno.

Istina,rađamo se u određenim uvjetima,sa određenim karakterom i neke stvari su zaista određene.No,druga strana istine je i da puno toga ovisi o nama i da na puno toga utječemo.Nije dobro vjerovati samo u sudbinu i u to da je za nas sve unaprijed određeno,jer se time odričemo svoje snage i mogućnosti koje imamo.
Možda najgore od svega,odričemo se mogućnosti izbora.

Da li ćemo u određenom trenutku ući u vezu s nekom osobom ili koje ćemo ljude odabrati za prijatelje ovisi isključivo o nama.Sve su to odluke koje donosimo ,a ako dobro upoznamo sebe,znati ćemo i zašto smo donijeli odluke koje smo donijeli.

Sve vam to pišem jer me često klijenti pitaju koliko su stvari definitivne,naročito stvari koje karte pokažu.Tada im objasnim da su tarot i karte tu da nam pomognu upoznati sebe,da nam ponude neke odgovore i da nas usmjere....upozore na neke nedostatke,prednosti i mogućnosti koje imamo.

Karte nam nikada neće pokazati definitivnu situaciju koja nas čeka i na koju ne možemo utjecati,one će nam pokazati mogućnosti i šanse.

A kako upoznati sebe ?

Bez brige,upoznajete sebe svaki dan.Svakim svojim potezom,odlukom,odabirom vi pokazujete i izražavate svoje nade,strahove,emocije.....svoj karakter,sve ono što ste naučili i postali ....ali i ono što možete postati.
Mogućnosti i šanse koje imate u budućnosti.

Promatrajte sebe,svoje ponašanje,razmislite zašto radite to što radite,zašto donosite odluke koje donosite.Općenito....zastanite malo u žurbi svakodnevnog života i dajte si malo vremena da upoznate sebe.

To će vam se uvijek isplatiti i višestruko vratiti.Tarot i karte vam svakako u tome mogu pomoći.

Lijepi pozdrav od Lene ✿