srijeda, 4. lipnja 2014.

UROCI ILI UZROCI....

Jedno od pitanja koja me klijenti često pitaju je da li je na njih bačen urok i da li je to moguće vidjeti u kartama.S obzirom da nas karte,osim što nas savjetuju i vode,mogu i upozoriti na negativnost i opasnost,one su vrlo dobro sredstvo za odgovore na takva pitanja.

Ipak,uroci sa stvarnim potencijalom da vam donesu nesreću su vrlo rijetki,kao i ljudi koji imaju dovoljno znanja da ih naprave.

Zbog toga ne treba imati straha od uroka.
Dobra vijest je da nije svaka osoba koja nam želi zlo ili je puna negativne energije u stanju na nas baciti urok.Srećom,većina njih nema ni znanje ni potencijal za to.

Usput,ako želite saznati kako na jednostavan i učinkovit način pročistiti lošu energiju u svom domu,pročitajte ovaj članak


Loša vijest je da su puno češći uzroci problema i nesreće u našim životima UZROCI.
A sa UZROCIMA se ponekad teže obračunati,zar ne?
Ponekad ih je i teže ukloniti nego uroke.

Ali nečega moramo biti svijesni.Prepoznavanje i razumijevanje što nas je dovelo u neku situaciju i koji su uzroci naših problema su vrlo bitan korak u rješavanju problema i kretanju naprijed.
Također,bez pravog razumijevanja uzroka nećemo nikada naučiti što nas je dovelo u problematičnu situaciju i kako izbjeći da se cijela priča ponovi u budućnosti.
Zbog toga naglašavam,ne brinite toliko o urocima...obratite veću pažnju na uzroke koji su doveli do vaših problema.

Tarot karte vam svakako mogu pomoći u tome...

 Ukoliko želite  individualno otvaranje za duži period,odgovore na konkretna pitanja ili analizu vaše veze slobodno mi se obratite na mail  tarothos@gmail.com da pogledamo što Vam se osobno otvara.

Moje cijene su vrlo povoljne, počinju već od 45 kn,a sve detalje možete vidjeti OVDJE

Srdačan pozdrav od Lene

KONTAKTIRAJTE ME
TAROT ANALIZA JEDNOG PODRUČJA (npr. ljubav) - 45 KN
TAROT ANALIZA DVA PODRUČJA (npr. ljubav i posao) - 70 KN
TAROT ANALIZA TRI PODRUČJA (npr. ljubav,posao,financije) - 90 KN
TAROT ANALIZA ČETIRI PODRUČJA (ljubav,posao,financije,zdravlje)  - 110 KN

POSEBNA ASTRO-TAROT ANALIZA 1 PODRUČJE - 50 KN
POSEBNA ANALIZA OTKRIVANJA UROKA - 50 KN

ENERGETSKI NAKIT- poludrago kamenje sa posebnom energijom - ljubav, financije, novac, zdravlje, igre na sreću, zaštita od uroka i negativne energije, popravljanje energije...
TALISMANI I AMAJLIJE za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve, zaštitu doma od uroka i osobnu zaštitu od uroka, popravljanje energije na nekom području....


Moje usluge i cijene